Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella

Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella

4.7 72 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Cupcake
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di zucchero
    120 g
  • di burro morbido a pezzi
    120 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
  • di vaniglia in polvere
    1 bustina
  • di farina tipo 00
    120 g
  • di lievito in polvere per dolci (circa 8 g)
    1 cucchiaino
  • mela sbucciata, a dadini (1 cm circa)
    1
Frosting
  • di ricotta scolata dal siero
    250 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di zucchero a velo
    1 cucchiaio
  • di miele
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 205 kcal / 858 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 11.6 g
Υδατάνθρακες 22.4 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων