
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
26.6 g
Θερμίδες
3130 kJ /
748 kcal
Λιπαρά
39.7 g
Φυτικές ίνες
11.6 g
Υδατάνθρακες
75.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Feta Dip
5 λεπτ.
Vegetable Waffles
15 λεπτ.
White Bread
3ωρ.
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 λεπτ.
Gluten-free Pizza Two Ways
2ωρ. 45 λεπτ.
Vegetarian Sausage Rolls
40 λεπτ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Calzone Napoletano
1ωρ. 40 λεπτ.
Savoury Flapjacks
40 λεπτ.
Glamorgan Sausages
50 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία