Merengue de avellana con relleno de banana toffee

Merengue de avellana con relleno de banana toffee

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 rebanadas

Υλικά

Merengue de avellana
  • aceite de girasol para engrasar
  • de azúcar
    250 g
  • de avellanas
    150 g
  • claras de huevo
    5
  • de vinagre de vino blanco
    1 cucharada
Relleno
  • de caramelo macizo tipo Werther's Original®
    75 g
  • plátano (aprox. 120 g)
    1
  • de crema (min 30% de grasa) fría
    100 g
Cobertura
  • de chocolate amargo (50% cocoa), en trocitos
    100 g
  • de crema (min 30% de grasa)
    80 g
  • de vainilla
    1 cucharadita
Para montar
  • de chocolate amargo en un trozo
    50 g
  • de avellanas tostadas y peladas
    35 g

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 349 kcal / 1461 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων