Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant

Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant

4.6 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Pecannüsse
    60 g
    60 g Walnüsse
  • Magertopfen
    250 g
  • Naturjoghurt
    250 g
  • Vanillezucker
    4 TL
  • Tonkabohne (προαιρετικό πεδίο) gerieben
    1 Prise
  • Marillen halbiert, entsteint
    400 g
  • Ahornsirup etwas mehr zum Beträufeln
    1 EL
    1 EL Honig, etwas mehr zum Beträufeln

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 264 kcal / 1105 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 284 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων