
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Pecannüsse60 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Vanillezucker4 TL
-
Tonkabohne (προαιρετικό πεδίο) gerieben1 Prise
-
Marillen halbiert, entsteint400 g
-
Ahornsirup etwas mehr zum Beträufeln1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
264 kcal /
1105 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
284 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

So genießt Österreich II
73 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9ωρ.
Skyr-Vanille-Himbeereis (low fat)
10ωρ. 45 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel
8ωρ. 45 λεπτ.
Flaumiger Kaiserschmarrn
40 λεπτ.
Himmlische Schokomandeln
35 λεπτ.
Nussige Bröselnudeln mit Apfelmus
35 λεπτ.
Baiser Drops
3ωρ.
Pfirsicheis
15 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 λεπτ.
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango-Joghurt-Eis
12ωρ.