Συσκευές & Αξεσουάρ
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
60 g WalnüssePecannüsse60 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Vanillezucker4 TL
-
Tonkabohne (προαιρετικό πεδίο) gerieben1 Prise
-
Marillen halbiert, entsteint400 g
-
1 EL Honig, etwas mehr zum BeträufelnAhornsirup etwas mehr zum Beträufeln1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
284 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1105 kJ /
264 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
So genießt Österreich II
73 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecakes mit Maracuja-Topping
2ωρ.
Nougat-Panna-Cotta
4ωρ. 15 λεπτ.
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20 λεπτ.
Aperol-Granité
6ωρ. 15 λεπτ.
Orangenlikör Pralinen
3ωρ.
Schokorosinen
30 λεπτ.
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26ωρ.
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50 λεπτ.
Joghurt griechische Art
13ωρ.
Schoko-Pfirsich-Trifle
2ωρ.
Eierlikörmousse
8ωρ. 30 λεπτ.
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3ωρ. 45 λεπτ.