Feigen-Ravioli

Feigen-Ravioli

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
65 Stück

Υλικά

Teig
  • Zucker
    100 g
  • Vanilleschote
    ½
  • Butter kalt, in Stücken
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Eigelb
    2
  • Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
    300 g
  • Speisestärke
    50 g
  • Wasser eiskalt
    2 EL
Füllung und Verzierung
  • Feigen, getrocknet in groben Stücken
    200 g
  • Rotwein
    100 g
  • Orangensaft
    50 g
  • brauner Zucker
    40 g
  • Lebkuchengewürz
    1 TL
  • Puderzucker
    3 EL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 67 kcal / 283 kJ
Πρωτεΐνη 0 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων