
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
387 kcal /
1620 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
25.3 g
Υδατάνθρακες
32.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Chocolate Guinness® Cake
2ωρ. 5 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.