Συσκευές & Αξεσουάρ
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
1.8 g
Θερμίδες
1620 kJ /
387 kcal
Λιπαρά
25.3 g
Υδατάνθρακες
32.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Christmas Pudding
14ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Peppermint Chocolate Bark
4ωρ.
Chocolate Mousse Ice Cream
3ωρ.
Mini Iced Fingers
2ωρ. 10 λεπτ.
Custard Layers
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Orange Hot Chocolate Stirrers
2ωρ. 15 λεπτ.
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40 λεπτ.
Irish Cream and Pistachio Fudge
4ωρ. 25 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1ωρ. 50 λεπτ.