Συσκευές & Αξεσουάρ
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
aubergines cut in pieces (5 cm)350 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (5 cm)300 g
-
olive oil plus 10 g2 Tbsp
-
fine sea salt3 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves4
-
passata1000 g
-
caster sugar½ tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces40 g
-
pine nuts45 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained180 g
-
nutritional yeast flakes15 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
extra virgin olive oil180 g
-
dairy-free spread plus extra for greasing50 g
-
plain flour50 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
soya milk unsweetened (see tip)500 g
-
dried lasagne pasta sheets9
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1343.9 mg
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
3261.7 kJ /
779.6 kcal
Λιπαρά
49.1 g
Φυτικές ίνες
12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
74.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant-based Around the World
15 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40min
Cauliflower cheese
55min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Palak Paneer
45min
Mushroom Wellington
2h 20min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min