Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil15 g
-
brown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
5759.7 mg
Πρωτεΐνη
60.6 g
Θερμίδες
7223.6 kJ /
1726.5 kcal
Λιπαρά
103.1 g
Φυτικές ίνες
15.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
35.9 g
Υδατάνθρακες
151 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eat The Rainbow
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Beetroot and Halloumi Burgers
1ωρ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Polenta with Ratatouille
1ωρ. 20 λεπτ.
Indian vegetable curry
50 λεπτ.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Jacket Potato Mice
1ωρ. 20 λεπτ.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9ωρ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.