Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil15 g
-
brown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
5759.7 mg
Πρωτεΐνη
60.6 g
Θερμίδες
7223.6 kJ /
1726.5 kcal
Λιπαρά
103.1 g
Φυτικές ίνες
15.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
35.9 g
Υδατάνθρακες
151 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eat The Rainbow
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaneer Makhani
1ωρ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Potato Cakes
45 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 λεπτ.