Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil15 g
-
80 g red onion, cut in wedgesbrown onion cut in wedges80 g
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
shelled walnuts25 g
-
fine sea salt2 tsp
-
water1000 g
-
rigatoni pasta (see tip)150 g
-
feta cheese to garnish200 g
-
fresh dill to garnish5 sprigs
-
halved walnuts broken in pieces10
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
5759.7 mg
Πρωτεΐνη
60.6 g
Θερμίδες
7223.6 kJ /
1726.5 kcal
Λιπαρά
103.1 g
Φυτικές ίνες
15.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
35.9 g
Υδατάνθρακες
151 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Eat The Rainbow
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable and Chickpea Tagine
50 λεπτ.
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1ωρ. 25 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Beetroot and Halloumi Burgers
1ωρ.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1ωρ. 30 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Tofu stew
30 λεπτ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Leftover Curry
1ωρ. 10 λεπτ.