
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Buckwheat Pasta
-
water150 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting300 g
-
fine sea salt¼ tsp
Veggie Ragout
-
garlic clove sliced1
-
olive oil30 g
-
onion cut in pieces (2 cm)50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (1 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
passata400 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
tinned lentils drained200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves5
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
429.6 kcal /
1797.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.3 g
Λιπαρά
10.3 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Φυτικές ίνες
14.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
1223 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Bacon and Cabbage Risotto
1ωρ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.