
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
walnut halves50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves (1 large handful)10 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
shallots halved80 g
-
white wine70 g
-
risotto rice270 g
-
boiling water620 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Fontina cheese diced (1 cm)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20.8 g
Θερμίδες
2362 kJ /
564 kcal
Λιπαρά
27.5 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon Farfalle with Pesto
45 λεπτ.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 λεπτ.
Seafood Rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1ωρ. 15 λεπτ.
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.