
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
walnut halves50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves (1 large handful)10 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
shallots halved80 g
-
white wine70 g
-
risotto rice270 g
-
boiling water620 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Fontina cheese diced (1 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
564 kcal /
2362 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
27.5 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan Cheese
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Salmon and Mushroom Rice
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Seafood Risotto
40min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Browned Pork Rice
1h