
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Ricotta Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
390 kcal /
1632 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of the Med
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranean Salad
25 λεπτ.
Jollof Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 λεπτ.
Arancini
2ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3ωρ. 5 λεπτ.
Rice with Duck
1ωρ. 5 λεπτ.
Linguine with Bacon and Prawns
Καμία βαθμολογία
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία