
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and Ricotta Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
pasta flour (00 flour)200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh spinach washed and dried50 g
-
egg large1
-
egg yolk from large egg1
Ricotta and Spinach Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces60 g
-
shallots quartered50 g
-
unsalted butter15 g
-
fresh spinach washed and dried300 g
-
ricotta cheese120 g
-
ground nutmeg1 pinch
Cooking
-
semolina fine, for dusting
-
egg white for brushing1
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
390 kcal /
1632 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
16.1 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of the Med
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBacon and Cabbage Risotto
1ωρ.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Saffron Chicken Penne
30 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Broccoli and Spinach Pasta
40 λεπτ.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 λεπτ.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1ωρ. 15 λεπτ.
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 λεπτ.
Risotto with Parmesan cheese
30 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Rice salad with eggs and tuna fish
1ωρ.