
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.8 g
Θερμίδες
2171 kJ /
519 kcal
Λιπαρά
21.7 g
Υδατάνθρακες
62.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Chicken Congee
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2ωρ. 15 λεπτ.
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1ωρ. 55 λεπτ.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 λεπτ.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.
Jollof Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 λεπτ.