
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
519 kcal /
2171 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
21.7 g
Υδατάνθρακες
62.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 λεπτ.
Pasta al Arrabiata
30 λεπτ.
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35 λεπτ.
Seafood Risotto with Chorizo
1ωρ. 5 λεπτ.
Asparagus and Pea Pasta
20 λεπτ.
Tuna Pasta Bake
1ωρ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 λεπτ.
Crab & Prawn Linguine
25 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Pasta alla Puttanesca
35 λεπτ.
Tuna Pasta
30 λεπτ.