
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spaghetti alla Puttanesca
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2000 kJ /
476 kcal
Λιπαρά
96 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLinguine with Bacon and Prawns
35 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Baby-friendly Creamy Chicken, Broccoli and Spinach Pasta
40 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min