
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asian-style rice with eggs and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
light sesame oil20 g
-
onions cut in halves100 g
-
carrots cut in large pieces (4 cm)150 g
-
bacon cubes150 g
-
soy sauce30 g
-
sugar2 tsp
-
stock cube (for 0.5 l) (προαιρετικό πεδίο)1
-
white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)350 g
-
water1200 g
-
mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)400 g
-
eggs4
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
418 kcal /
1748 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
54 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Creamy miso mushroom udon
45min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Salmon and Mushroom Rice
30min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Deli Macaroni Salad
1h 45min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
One Pot Chicken Rice
50min