
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
937.5 kcal /
3938.3 kJ
Πρωτεΐνη
55 g
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
68.7 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.6 g
Νάτριο
2387.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1hod. 40min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Pad kra pow
45min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken in yoghurt
30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1hod. 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min
Chicken Pizzaiola
50min
Bolognaise sauce for two
20min
Hunters' stew
1hod.