
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
937.5 kcal /
3938.3 kJ
Πρωτεΐνη
55 g
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
68.7 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.6 g
Νάτριο
2387.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Chicken korma with cashews
30 min