
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta gnocchi
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Ricotta gnocchi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
"00" pasta flour or plain flour150 g
-
egg1
-
salt to taste
-
ground nutmeg to taste
Gnocchi sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon zest only, no white pith¼
-
sunflower seeds30 g
-
pepitas30 g
-
pickled capers30 g
-
pancetta cut into pieces (1 cm)150 - 200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
cherry tomatoes cut into halves250 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)30 g
-
fresh silverbeet (approx. 80 g), thinly sliced (1 cm)3 leaves
-
ground black pepper2 pinches
-
water for boiling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
937.5 kcal /
3938.3 kJ
Πρωτεΐνη
55 g
Λιπαρά
49 g
Υδατάνθρακες
68.7 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.6 g
Νάτριο
2387.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Creamy honey mustard chicken
1ωρ.
Delish pesto nuggets
40 λεπτ.
Meatballs in tomato sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 λεπτ.
Everyone's favourite chicken curry
40 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.