Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Batbout
-
water320 g
-
white sugar30 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
olive oil20 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
-
lamb mince500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
white sugar1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
43 g
Θερμίδες
3730.3 kJ /
888.2 kcal
Λιπαρά
26.4 g
Φυτικές ίνες
10.8 g
Υδατάνθρακες
114.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6ωρ. 20 λεπτ.
Korean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.
Chicken and pesto risoni
35 λεπτ.
Achari paneer murgh
1ωρ. 5 λεπτ.
Not quite nasi goreng
45 λεπτ.
Teriyaki chicken thighs
2ωρ. 10 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.