
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Batbout
-
water320 g
-
white sugar30 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
olive oil20 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
-
lamb mince500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
white sugar1 tsp
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
43 g
Θερμίδες
3730.3 kJ /
888.2 kcal
Λιπαρά
26.4 g
Φυτικές ίνες
10.8 g
Υδατάνθρακες
114.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Moroccan street food
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Chicken and mushroom rice
45 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 λεπτ.
Korean beef bulgogi (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken and warm potato salad
55 λεπτ.
Moroccan lamb with couscous
1ωρ. 50 λεπτ.
Spiced lamb pie
40 λεπτ.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 λεπτ.
Traditional bobotie
1ωρ. 30 λεπτ.
Bibimbap (beef rice bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Pork and apple cider stew
1ωρ. 40 λεπτ.