
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mongolian lamb hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.9 kcal /
1570.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.1 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
1157.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pad kra pow
45 λεπτ.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken in yoghurt
30 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Bolognaise sauce for two
20 λεπτ.
Hunters' stew
1ωρ.