
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mongolian lamb hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1157.5 mg
Πρωτεΐνη
33.1 g
Θερμίδες
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Turkey rissoles and kale slaw
30 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
All-in-one chicken dinner
50 λεπτ.
Chicken with capsicum
45 λεπτ.
Meatloaf with onion gravy
1ωρ. 30 λεπτ.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 λεπτ.
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Chicken jalfrezi
1ωρ. 50 λεπτ.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 λεπτ.
Moroccan chicken with couscous
1ωρ. 5 λεπτ.