
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mongolian lamb hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.9 kcal /
1570.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.1 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
1157.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Sticky drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 λεπτ.
Thai beef salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken San Fernando
55 λεπτ.
Chicken tikka masala with saffron rice
4ωρ. 40 λεπτ.
Keftedes (meatballs)
2ωρ. 30 λεπτ.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.