
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork in creamy Marsala wine sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
662.1 kcal /
2780.6 kJ
Πρωτεΐνη
51.2 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
8.7 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
29.9 g
Νάτριο
653.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Pad kra pow
45min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken in yoghurt
30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Pizzaiola
50min
Bolognaise sauce for two
20min
Hunters' stew
1h