Pork in creamy Marsala wine sauce

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 88 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • gluten free flour (see Tips)
    2 tbsp
  • dry Marsala wine
    100 g
  • fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
    200 g
  • mascarpone cheese
    250 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 662.1 kcal / 2780.6 kJ
Πρωτεΐνη 51.2 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 8.7 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 29.9 g
Νάτριο 653.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων