
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
870.3 kcal /
3655.3 kJ
Πρωτεΐνη
71.8 g
Λιπαρά
60.2 g
Υδατάνθρακες
6.4 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.2 g
Νάτριο
708.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

MEATER+®
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Pad kra pow
45min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken in yoghurt
30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1u. 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
Chicken Pizzaiola
50min
Bolognaise sauce for two
20min
Hunters' stew
1u.