
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kung Pao chicken
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
chicken thigh fillets cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Διατροφή ανά 2 portions
Θερμίδες
1010.5 kcal /
4243.9 kJ
Πρωτεΐνη
102.5 g
Λιπαρά
60.5 g
Υδατάνθρακες
13.2 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Νάτριο
1804 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fakeaway favourites
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Delish pesto nuggets
40 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min