Συσκευές & Αξεσουάρ
Kung Pao chicken
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
1804 mg
Πρωτεΐνη
102.5 g
Θερμίδες
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Λιπαρά
60.5 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Υδατάνθρακες
13.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fakeaway favourites
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 Min