
Συσκευές & Αξεσουάρ
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
smoked almonds30 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 150 g), cut in half1
-
olive oil40 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
saffron threads1 pinch
-
preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)40 g
-
water300 g
-
Chicken stock powder or paste (see Tips)1 tbsp
-
pitted Medjool dates cut into pieces4
-
chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)800 g
-
pitted green olives cut in half10
-
cooked couscous to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
332.2 kcal /
1395.4 kJ
Πρωτεΐνη
25.8 g
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
5.8 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1328.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40min
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Lemon roast chicken
1h 35min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Pizza pockets
1h 50min
Curried chicken salad wraps
50min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Bhuna gosht
1h 20min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Beef Rendang
1h 35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min