Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean barbecue pork with rice salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1464.7 mg
Πρωτεΐνη
35.8 g
Θερμίδες
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Λιπαρά
5.3 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
66.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and caramelised onion sausages
1ωρ. 5 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 λεπτ.
Lamb shanks with risoni and feta
3ωρ. 50 λεπτ.
Sweet and sour chicken with rice
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Whole steamed chicken
1ωρ. 20 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Chilli beef with lemon feta
30 λεπτ.