
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean barbecue pork with rice salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
468.3 kcal /
1966.8 kJ
Πρωτεΐνη
35.8 g
Λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
66.3 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
1464.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Beef and mushroom hot pot
2ωρ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Harissa lamb with green couscous
40 λεπτ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Chicken, leek and corn pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 λεπτ.