
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Πρωτεΐνη
70.9 g
Λιπαρά
95.7 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Νάτριο
1129.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1ωρ. 40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pad kra pow
45 λεπτ.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken in yoghurt
30 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Bolognaise sauce for two
20 λεπτ.
Hunters' stew
1ωρ.