Συσκευές & Αξεσουάρ
Adobo beef
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
chipotle chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ancho chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
mulato chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ground cumin1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
dried oregano1 pinch
-
whole cloves2
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves60 g
-
fresh tomatoes cut into halves500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
water300 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)1000 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
511.4 mg
Πρωτεΐνη
49.3 g
Θερμίδες
2392.3 kJ /
569.6 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.9 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Taste of Mexico
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Curried chicken salad wraps
50 Min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 Std. 45 Min
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Turkey and lemon aioli wraps
30 Min