
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed eggplant and ricotta lasagne
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne sheets160 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
celery stalk cut into pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggplant cut into cubes (approx. 1 cm)300 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
2352 kJ /
561 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Yiayia's Pastitsio
1ωρ. 40 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
Καμία βαθμολογία
Pad Thai
1ωρ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Chicken and mushroom rice
45 λεπτ.