
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apricot chicken risotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled (optional)1 cm
-
brown onion100 g
-
olive oil40 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces120 g
-
chicken thigh fillets cut into cubes (3 cm)500 g
-
canned apricot nectar400 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 ½ tbsp
-
Arborio rice300 g
-
frozen green peas to taste80 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
392.7 kcal /
1649.2 kJ
Πρωτεΐνη
19.7 g
Λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
44.3 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
847.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken Caesar pasta salad
55 λεπτ.
South African yellow rice
20 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
Καμία βαθμολογία
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.
Dumpling wrappers
1ωρ.
Chinese egg noodles
1ωρ.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 λεπτ.