
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with lemon, thyme and feta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
478 kcal /
2008.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
65.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
851.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato and mushroom spaghetti
30 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Chicken pesto pasta
30 λεπτ.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 λεπτ.
Linguine with lemon and prosciutto
25 λεπτ.
Creamy vegetable rice
25 λεπτ.
Tuna mornay
45 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Linguine with salmon and herbs
25 λεπτ.
Tex-Mex chicken casserole
45 λεπτ.
Pumpkin risotto with bacon
40 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.