
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with lemon, thyme and feta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
478 kcal /
2008.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
65.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
851.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMexican one-pot pasta
30 λεπτ.
Baked rice croquettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegetable pilaf
1ωρ.
Macaroni cheese with a crunchy topping
1ωρ. 10 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.
Dumpling wrappers
1ωρ.
Chinese egg noodles
1ωρ.
Chicken and avocado risoni salad
40 λεπτ.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 λεπτ.
All in one bowl bolognese
40 λεπτ.