
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto with lemon, thyme and feta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
851.5 mg
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
2008.3 kJ /
478 kcal
Λιπαρά
17.3 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
65.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Signature Risottos
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara (TM7)
40 λεπτ.
Lasagne with fresh spinach pasta
2ωρ. 20 λεπτ.
Gnocchi
1ωρ. 40 λεπτ.
Vegetable lasagne
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1ωρ. 10 λεπτ.
Leek, chilli and chorizo sauce
40 λεπτ.
Rice salad
1ωρ.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1ωρ. 25 λεπτ.