Συσκευές & Αξεσουάρ
Linguine with lemon and prosciutto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1452.4 mg
Πρωτεΐνη
28.8 g
Θερμίδες
2872 kJ /
683.8 kcal
Λιπαρά
37.3 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
55.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sausage ragu with orecchiette
1ωρ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Chicken Caprese pasta salad
25 λεπτ.
Temaki sushi
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken pesto pasta
30 λεπτ.
Rice salad with warm mustard dressing
1ωρ. 40 λεπτ.
Pasta alla Vodka
15 λεπτ.
Asparagus and saffron risotto
35 λεπτ.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 λεπτ.
Chilli crab pasta
35 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.