
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tagliatelle with porcini mushrooms
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
467.8 kcal /
1964.6 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
19.5 g
Υδατάνθρακες
52.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Νάτριο
903.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Chicken Caesar pasta salad
55 λεπτ.
South African yellow rice
20 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
Καμία βαθμολογία
Soba noodles
1ωρ.
Japanese ramen noodles
1ωρ.
Dumpling wrappers
1ωρ.
Chinese egg noodles
1ωρ.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 λεπτ.