Συσκευές & Αξεσουάρ
Tagliatelle with porcini mushrooms
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
903.2 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1964.6 kJ /
467.8 kcal
Λιπαρά
19.5 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
52.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Cajun pork rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Rice salad with warm mustard dressing
1ωρ. 40 λεπτ.
Pasta alla Vodka
15 λεπτ.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Nasi tomato (tomato rice)
40 λεπτ.
Biryani-style rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 λεπτ.
Temaki sushi
1ωρ. 40 λεπτ.
Baked rice croquettes
1ωρ. 30 λεπτ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.