
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Canadian bacon cubed (see Tip)4 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
yellow onions in wedges7 oz
-
carrots cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
sugar to taste2 tsp
-
large eggs3
-
long-grain rice (18-20 min cooking time)8 oz
-
homemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water30 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli florets, frozen peas, cauliflower florets, green beans, cut into pieces (1 in.)5 oz
-
sesame oil (προαιρετικό πεδίο) to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
286.8 kcal /
1199.9 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
38.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
383.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDeli Macaroni Salad
1 h 45 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Lemon Pasta
35 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 h 40 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 h 20 min
Pasta "alla Norma"
50 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 h 15 min
Meat and Rice Casserole
1 h 15 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min