
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to garnish2 tbsp
-
fresh thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon zest, grated plus extra to garnish2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)56 oz
-
lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish1 oz
-
shallots cut in halves1 oz
-
raw beets in pieces (1 in.)7 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)9 ½ oz
-
dry white wine4 ½ oz
-
water20 ½ oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh lemongrass cut in slices (2 in.)1 - 2 stalks
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 ½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
565 kcal /
2366 kJ
Πρωτεΐνη
42 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
1501 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDeli Macaroni Salad
1ωρ. 45 λεπτ.
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Rice Cooker Brown Rice Salad
1ωρ. 40 λεπτ.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 λεπτ.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta "alla Norma"
50 λεπτ.
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1ωρ. 15 λεπτ.
Meat and Rice Casserole
1ωρ. 15 λεπτ.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 λεπτ.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 λεπτ.