Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to garnish2 tbsp
-
fresh thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon zest, grated plus extra to garnish2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)56 oz
-
lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish1 oz
-
shallots cut in halves1 oz
-
raw beets in pieces (1 in.)7 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)9 ½ oz
-
dry white wine4 ½ oz
-
20 ½ oz vegetable brothwater20 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
fresh lemongrass cut in slices (2 in.)1 - 2 stalks
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1501 mg
Πρωτεΐνη
42 g
Θερμίδες
2366 kJ /
565 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Daily & Creative
30 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30 λεπτ.
Chili Oil Noodles
30 λεπτ.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1ωρ. 20 λεπτ.
Macaroni and Cheese
35 λεπτ.
Zucchini and Bacon Risotto
35 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Chicken and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Καμία βαθμολογία
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.