
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 16ωρ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice9 oz
-
urad dal (black lentils), skinless, split2 ½ oz
-
chana dal (chickpeas), skinless, split1 ½ oz
-
fenugreek seeds (methi seeds)1 tsp
-
water divided, plus extra to sprinkle35 ½ oz
-
lemon juice1 oz
-
salt1 tsp
-
ghee1 ½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
463 kcal /
1937.3 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
72 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Νάτριο
0.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fermentation with TM6
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGochujang Ramen Noodles
30min
Tomato and Feta Pasta
50min
Greek Rice
1h 20min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min