
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered100 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp for browning meat20 g
-
unsalted butter diced30 g
-
garlic cloves2
-
red wine250 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
plain flour25 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
bay leaves2
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried paccheri pasta500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23.1 g
Θερμίδες
2221 kJ /
528 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
69 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJollof Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Cheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 λεπτ.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 λεπτ.
Chicken Congee
1ωρ. 30 λεπτ.
Tuna Noodle Bake
1ωρ. 20 λεπτ.
Louisiana Rice and Shrimp
25 λεπτ.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1ωρ. 15 λεπτ.