
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Grated Parmesan
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
Polenta
-
water800 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing30 g
-
polenta200 g
Ratatouille
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (2 cm)150 g
-
courgettes sliced (2 cm)250 g
-
aubergines diced (2 cm)300 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence2 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cream cheese250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
415.2 kcal /
1737.2 kJ
Πρωτεΐνη
12.8 g
Λιπαρά
29.1 g
Υδατάνθρακες
32.5 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Νάτριο
1046.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 Std. 5 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min