Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta with Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Grated Parmesan
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
Polenta
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing30 g
-
polenta200 g
Ratatouille
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (2 cm)150 g
-
courgettes sliced (2 cm)250 g
-
aubergines diced (2 cm)300 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence2 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cream cheese250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1046.4 mg
Πρωτεΐνη
12.8 g
Θερμίδες
1737.2 kJ /
415.2 kcal
Λιπαρά
29.1 g
Φυτικές ίνες
10 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
32.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40min
Cauliflower cheese
55min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Palak Paneer
45min
Mushroom Wellington
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min