
Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5.17 g
Θερμίδες
653 kJ /
156 kcal
Λιπαρά
10.42 g
Φυτικές ίνες
5.19 g
Υδατάνθρακες
10.23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Iranian Vegetable Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.