
Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156 kcal /
653 kJ
Πρωτεΐνη
5.17 g
Λιπαρά
10.42 g
Υδατάνθρακες
10.23 g
Φυτικές ίνες
5.19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meat-free
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCape Malay Vegetable Curry
35 λεπτ.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 λεπτ.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9ωρ. 25 λεπτ.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1ωρ.
Potato Cakes
45 λεπτ.
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3ωρ.
Chinese Noodles with Vegetables
35 λεπτ.
Patatas Bravas with Aioli
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 λεπτ.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1ωρ.
Pudla with Spinach and Paneer
1ωρ.