
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside400 g
-
yellow onions cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh king oyster mushrooms cut in strips (2 cm)500 g
-
paprika1 tsp
-
passata100 g
-
water300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)1
-
ground cayenne pepper (προαιρετικό πεδίο)¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mint, fresh leaves only, chopped1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.1 g
Θερμίδες
1175 kJ /
281 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
14.4 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Community Stars Showcase Vol. 2
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Iranian Vegetable Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.