Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Korean Tofu
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu Batter
-
almond milk160 g
-
cornflour120 g
-
plain flour80 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
light brown sugar60 g
-
rice vinegar60 g
-
agave syrup60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste30 - 50 g
-
tomato ketchup30 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce20 g
Rice and Broccoli
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
broccoli florets (approx. 1 head)350 g
Tofu
-
firm tofu pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)680 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
sesame seeds for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
3791 kJ /
900 kcal
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
135 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
korean cuisine
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Curry
30 λεπτ.
Butternut Squash Masala Dosa
11ωρ. 30 λεπτ.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1ωρ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Seitan Chilli
25 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Dal Makhani
9ωρ. 30 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.