
Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Korean Tofu
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu Batter
-
almond milk160 g
-
cornflour120 g
-
plain flour80 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
light brown sugar60 g
-
rice vinegar60 g
-
agave syrup60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste30 - 50 g
-
tomato ketchup30 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce20 g
Rice and Broccoli
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
broccoli florets (approx. 1 head)350 g
Tofu
-
firm tofu pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)680 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
sesame seeds for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
900 kcal /
3791 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
135 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

korean cuisine
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Vegan Bean Burgers
1ωρ. 20 λεπτ.
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Spanakopita
2ωρ. 10 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Paneer Makhani
1ωρ.
Chickpea Pancakes
20 λεπτ.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1ωρ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.