Συσκευές & Αξεσουάρ
Crispy Korean Tofu
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu Batter
-
almond milk160 g
-
cornflour120 g
-
plain flour80 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
light brown sugar60 g
-
rice vinegar60 g
-
agave syrup60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste30 - 50 g
-
tomato ketchup30 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce20 g
Rice and Broccoli
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
broccoli florets (approx. 1 head)350 g
Tofu
-
firm tofu pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)680 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
sesame seeds for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
3791 kJ /
900 kcal
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
135 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Pudla with Spinach and Paneer
1ωρ.
Kale Meat(less) Balls
30 λεπτ.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12ωρ. 45 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.