
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
201 kcal /
841 kJ
Πρωτεΐνη
11.7 g
Λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Vegan Burgers
45 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min