Lentil moussaka

Lentil moussaka

4.6 166 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • red split lentils
    200 g
  • water
    500 g
  • Parmesan cheese cut in pieces
    120 g
  • aubergines
    400 g
  • olive oil
    50 g
  • onions cut in halves
    200 g
  • garlic cloves
    3
  • pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)
    1
  • tomatoes, canned including juice
    400 g
  • red wine
    120 g
  • dried oregano
    1 tbsp
  • ground ginger
    1 tsp
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • butter plus extra for greasing
    40 g
  • milk
    500 g
  • flour
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 458 kcal / 1917 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 7.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων