Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2064 kJ /
492 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStuffed vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Greek Lentils and Rice
40 λεπτ.
Quinoa Patties
1ωρ.
Spring Garden Minestrone Soup
50 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Mushroom Taco Filling
35 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Καμία βαθμολογία
Southwest Quinoa
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία