Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil Moussaka
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2064 kJ /
492 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Gnocchi
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1ωρ.
Pesto Pasta Salad
30 λεπτ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 λεπτ.
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Southwest Quinoa
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία