Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas

Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas

4.2 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

Crispy Chickpeas
  • chickpeas drained (15 oz ea.)
    2 cans
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • maple syrup
    ½ oz
  • brown sugar
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Pumpkin Soup
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • dried sage
    ½ tsp
  • small sugar pumpkin peeled, diced (½ in.)
    32 oz
    32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.)
  • vegetable stock
    20 oz
  • feta cheese crumbled
    3 oz
  • fresh sage leaves to garnish

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 9 g
Θερμίδες 899 kJ / 215 kcal
Λιπαρά 8 g
Φυτικές ίνες 6 g
Υδατάνθρακες 29 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων