Συσκευές & Αξεσουάρ
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
483.9 mg
Πρωτεΐνη
11.8 g
Θερμίδες
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Λιπαρά
25.4 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
15.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
There is Always Room at Our TABLE
22 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Tex-Mex Bowl
50 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Tofu Stew
30 λεπτ.
Coconut Dhal
Καμία βαθμολογία
Potato Pancakes
45 λεπτ.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Eggplant Massaman Curry
Καμία βαθμολογία