Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Arugula Pesto
  • Parmesan cheese in pieces
    60 g
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • pine nut, raw
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • baby leaf salad, mixed
    85 g
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • lemon juice
    15 g
  • salt
    ¼ tsp
Broccoli
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • broccoli florets
    570 g
  • red onion sliced thinly (approx. 1 onion)
    225 g
  • cherry tomatoes halved
    225 g
  • feta cheese crumbled
    140 g
  • lemons halved
    2

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 483.9 mg
Πρωτεΐνη 11.8 g
Θερμίδες 1332.8 kJ / 318.5 kcal
Λιπαρά 25.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.6 g
Υδατάνθρακες 15.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων