Vegan Bolognese

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Vegan Cheese Substitute
  • cashew nut, raw
    85 g
  • nutritional yeast
    15 g
  • garlic powder
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
Sauce
  • kidney bean, canned (drained weight 9 oz), drained
    1 can
  • olive oil
    15 g
  • garlic clove
    1
  • celery cut into pieces
    100 g
  • carrots cut into pieces
    140 g
  • onion cut into eighths
    1
  • white wine, dry (vegan)
    100 g
  • chopped tomatoes, canned (14 oz)
    1 can
  • tomato purée (concentrate)
    45 g
  • cumin, ground
    ½ tsp
  • thyme, dried
    1 tsp
  • rosemary, dried, chopped
    1 tsp
  • paprika, smoked, ground
    ½ tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • pepper, ground
    ½ tsp

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 14.1 g
Θερμίδες 1468.9 kJ / 351.1 kcal
Λιπαρά 14.4 g
Φυτικές ίνες 10.5 g
Υδατάνθρακες 40.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων