Συσκευές & Αξεσουάρ
Nadan Mutta (Egg Curry)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
coconut oil30 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
onions quartered250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
Kashmiri dried chillies2
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
passata400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
hard-boiled eggs peeled6
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
12.8 g
Θερμίδες
1104 kJ /
264 kcal
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1ωρ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Tempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 λεπτ.
Tomato Soup with Burrata
35 λεπτ.
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1ωρ. 45 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.