Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian vegetable curry
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices15 g
-
fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces1
-
olive oil20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt2 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgettes cut in slices (1 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1231.6 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1642 kJ /
395 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato Curry
30min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1h 45min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Indian Vegetable Curry
50min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Mushroom Wellington
2h 20min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Seitan Chilli
25min
Vegan bolognese
50min