
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian vegetable curry
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices15 g
-
fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces1
-
olive oil20 g
-
ground turmeric1 tsp
-
coconut milk400 g
-
water100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt2 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
cauliflower cut in florets150 g
-
courgettes cut in slices (1 cm)150 g
-
frozen green peas100 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395 kcal /
1642 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.7 g
Νάτριο
1231.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Tomato and Feta Pasta
50 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Cheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9ωρ. 25 λεπτ.
Caribbean curry
40 λεπτ.
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.