
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese Noodles with Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
carrot cut in pieces40 g
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
dried wood ear mushrooms rehydrated in hot water20 g
-
fresh king oyster mushrooms40 g
-
fresh enokitake mushrooms40 g
-
tomatoes quartered90 g
-
olive oil20 g
-
soy sauce10 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
thick wheat noodles200 g
-
firm tofu coarsely chopped100 g
-
mangetout50 g
-
celery stalk cut in pieces (2-3 cm)30 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
vinegar1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
31 g
Θερμίδες
2792 kJ /
667 kcal
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
104 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chinese
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Cauliflower cheese
55 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Iranian Vegetable Stew
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1ωρ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.