 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
川味牛肉
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          牛肉 切4×4厘米500 克
- 
          料酒适量
- 
          姜3 片
- 
          油20 克
- 
          泡姜 切段20 克
- 
          泡椒 切段30 克
- 
          香叶1 片
- 
          八角1 个
- 
          桂皮1 块
- 
          花椒¼ 茶匙
- 
          草果1 个
- 
          葱 切段2 支
- 
          姜 切片5 克
- 
          干辣椒3 支
- 
          辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱20 克
- 
          糖1 茶匙
- 
          胡椒粉1 小撮
- 
          盐½ 茶匙
- 
          料酒50 克
- 
          老抽10 克
- 
          白萝卜 切滚刀块300 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        38.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1585 kJ  / 
                        379 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        13.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        12.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        20.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        辣味中国
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    