 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
五香卤猪肚
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水1400 克
- 
          草果1 个
- 
          姜 切片10 克
- 
          京葱 切段20 克
- 
          桂皮1 根
- 
          八角10 个
- 
          山奈5 克
- 
          香叶1 片
- 
          五香粉1 汤匙
- 
          花椒1 汤匙
- 
          冰糖20 克
- 
          盐2 茶匙
- 
          料酒50 克
- 
          生抽80 克
- 
          老抽40 克
- 
          猪肚 约400克,洗净(见要诀)1 个
- 
          麻油20 克
- 
          新鲜香菜 装饰用适量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        17.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1032 kJ  / 
                        246 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        17.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        辣味中国
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    