
Συσκευές & Αξεσουάρ
嫩姜烧鳝鱼
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
油20 克
-
蒜头 切片10 克
-
泡椒 切段20 克
-
泡姜 切丝20 克
-
葱 切段,多准备一些装饰用15 克
-
新鲜青辣椒 中等辣度,切段30 克
-
黄鳝 取出内脏,洗净切段400 克
-
料酒10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
麻油10 克
-
鸡高汤100 克
-
老抽10 克
-
芹菜 切丝20 克
-
嫩姜 切丝30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
123 kcal /
515 kJ
Πρωτεΐνη
12.8 g
Λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα