 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
麻辣牛肉干
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          牛腱肉 切块,汆水后洗去血污400 克
- 
          姜15 克
- 
          京葱50 克
- 
          八角1 颗
- 
          花椒¼ 茶匙
- 
          料酒1 汤匙
- 
          水750 克
- 
          蚝油1 茶匙
- 
          盐½ 茶匙
- 
          老抽1 汤匙
- 
          糖20 克
- 
          花椒粉½ 茶匙
- 
          辣椒粉 再额外准备些撒粉用1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        14.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        470 kJ  / 
                        112 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        辣味中国
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    